Advertisement

Friss fotó érkezett a legújabb Fűrész filmről, melyben visszatér Tobin Bell

2022. november 26.
50.4941
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Fűrész franchise még nem ért a végére, ugyanis a legújabb része éppen gyártás alatt van, melyben visszatér Tobin Bell színész, akivel az első részben ismerkedhettek meg a nézők, ő alakította John Kramert, vagyis a Kirakós gyilkost.

A Fűrész X rendezői székét Kevin Greutert foglalja el, aki már a franchise korábbi filmjein is dolgozott, legutóbb a 2021-ben bemutatott Spirál: Fűrész hagyatéka című filmen, melyben Chris Rock és Samuel L. Jackson is feltűnt. Jelenleg már zajlik a Fűrész X forgatásai, melyről most érkezett két friss fotó, ahol végre feltűnik Tobin Bell színész. A fényképen Bell a parkban egy padon ülve, egy kisgyerekkel beszélget.

A készülő film cselekményéről egyelőre sok információt nem lehet tudni, de szadizmus és a Fűrész filmekhez méltó horror egészen biztosan lesz. A legutóbbi Chris Rock féle Spirál nagyon vegyes kritikákat kapott, a jegypénztáraknál pedig nagyon rosszul teljesített, ugyanis mindösszesen 40 millió dollárt ért el, a projekt költségeit azonban fedezte. A Fűrész X 2023. október 27-én fog megjelenni.

4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ennek sosem lesz vége? Olyan mint a Halálos Iramban.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nrm értem minek folytatni még...

válasz erre

zender

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hányszor hal még meg ez a pali?

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

OMG hogy nem tudják abbahagyni ezt a ****t!

válasz erre