Friss előzetes érkezett DiCaprio és Martin Scorsese legújabb filmjéhez, a Killers of the Flower Moon-hoz

2023. május 19.
4.4281
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még tegnap befutott a legendás rendező legújabb filmjének az előzetese, a Killers of the Flower Moon-nak (Megfojtott virágok), mely egy különleges és extra hosszú - majdnem négy órás lesz - bűnügyi western, mely egy igaz történetet dolgoz fel olyan A-listás színészekkel, mint például Leonardo DiCaprio vagy éppen Robert De Niro.

Az év egyik legjobban várt filmje Scorsese új alkotása, melyet nem csak rendezett, de a forgatókönyvet is írta Eric Roth-tal közösen. A film, mely az Apple TV+ streamingen fog debütálni - hazánkban októberben a mozikba is ellátogat - , a 19-20. század fordulóján játszódik egy oklahomai városban, ahol az Osage indiántörzs tagjai hatalmas vagyonra tesznek szert az olajnak köszönhetően.

Ahol sok pénz van, ott hamar megjelenik a fehér nép is, akik zsarolással, manipulációval és gyilkossággal próbálták megszerezni az Osagék pénzét. A történet középpontjában Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) és Mollie Kyle (Lily Gladstone) szerelme látható, valamint egy árulás. Az alkotásban a főszereplőkön kívül olyan színészek kaptak szerepet, mint például Robert De Niro, John Lithgow, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Nathaniel Arcand és Pat Healy.

Nézd nagyban ezt a videót!



négy órás lesz - bűnügyi western, mely egy igaz történetet dolgoz fel olyan A-listás színészekkel, mint például Leonardo DiCaprio vagy éppen Robert De Niro.'>
4 hozzászólás

inkognito

1 éve,

Egyelőre nekem nem jön be.

válasz erre

Mordorer

1 éve,

Bizalomgerjesztő ez a nő. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve,

Scorsese miatt megnézem, egyébként nem érdekelne.

válasz erre

Érdekes történetnek ígérkezik.

válasz erre