Friss előzetes érkezett a The Walking Dead: Dead City sorozathoz

2023. május 12.
4.4441
csirkee profilja, adatai
csirkee
Továbbra is bővül a The Walking Dead franchise, ugyanis miután véget ért az eredeti történet további előzménysorozatok és folytatások kaptak helyet, többek között Daryl Dixon kapott egy különálló szériát, valamint Rick és Michonne páros is, most pedig jön Maggie és Negan párosának a sorozata.

A széria a The Walking Dead: Dead City címet kapta, mely közvetlen folytatása az eredeti történetszálnak, ami még tavaly novemberben ért véget. A főszerepben a két legnépszerűbb karakter lesz látható: Maggie (Lauren Cohan) és Negan (Jeffrey Dean Morgan). A történet New Yorkban fog játszódni, főhőseinknek itt kell majd szembenéznie a zombikkal.

A sorozat hivatalos szinopszisa így hangzik:

A The Walking Dead: Dead City a népszerű Maggie (Cohan) és Negan (Morgan) karaktereket követi, akik egy posztapokaliptikus Manhattanbe utaznak, amely régen elzárt a szárazföldtől. Az omladozó város tele van halottakkal és lakosokkal, akik New York Cityt saját világukká tették, tele anarchiával, veszéllyel, szépséggel és rémülettel.

A The Walking Dead: Dead City június 18-án fog debütálni Amerikában, arról nincsenek információk, hogy nálunk látható lesz-e a széria.

Nézd nagyban ezt a videót!



kapott egy különálló szériát, valamint Rick és Michonne páros is, most pedig jön Maggie és Negan párosának a sorozata.'>
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 7 napja

Mekkora franchise lett ebből. meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 napja

Hát ez nekem már nagyon nem jön be...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 napja

Ismerős arc is felbukkan! meglepett smiley

válasz erre