Friss előzetes érkezett a The Continental című John Wick spin-off sorozathoz

2023. április 13.
4.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén szeptemberben fog debütálni a John Wick franchise első előzménysorozata, a The Continental, mely a bérgyilkosok híres hotelét mutatja be, mely a filmek előtt 40 évvel játszódik, így ne számítsunk arra, hogy Keanu Reeves által alakított karakter fel fog tűnni a sorozatban.

Még 2017-ben került bejelentésre - a John Wick filmek sikerének köszönhetően -, hogy készül egy a franchisehoz kapcsolódó spin-off, mely a híres Continental-ra fog összpontosítani. Az események a filmek előtt 40 évvel játszódnak és egy Winston nevű fiatalember körül forog, aki egy napon Ian McShane karaktere lesz a Wick-filmekben.

Az 1970-es évek New Yorkjában játszódó előzményben a rajongók egy fiatal Winstont ismerhetnek majd meg, aki egy feltörekvő bérgyilkos szállodásként dolgozik, és másokkal együtt menedéket teremt a kellemetlen emberek számára. A sorozat főszereplője Colin Woodell, akit a The Originals - A sötétség kora című sorozatban láthattak a nézők. A spin-off a Peacock streaming platformon fog debütálni, egyelőre nem tudni, hogy hazánkban is bemutatásra kerül-e.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Hangulatos nagyon, de azért nagy elvárásaim nincsenek.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nem rossz de semmi extra.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Hát...... meglátjuk.... egyelőre nem vagyok meggyőzve.

válasz erre