Friss előzetes érkezett a Kedvencek temetője előzményfilmhez

2023. szeptember 14.
4.2771
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén októberben érkezik a Paramount+ streaming csatornára Stephen King klasszikus horror művének előzményfilmje, melyben az X-akták egykori színészét, David Duchovnyt láthatjuk majd, aki megtesz mindent annak érdekében, hogy feltámassza elhunyt fiát.

1989-ben jelent meg az eredeti Kedvencek temetője a regényíró könyve alapján, mely hamar igazi kultfilmmé vált, majd 1992-ben jött a folytatást. 2019-ben, amikor több Stephen King filmet is rebootoltak, jelent meg a Kedvencek temetője, mely rengeteg kritikát kapott, ennek ellenére már akkor bejelentésre került egy előzményfilm. A Bloodlines névre keresztelt film idén október 6-án debütál majd streamingen - nálunk valószínűleg a SkyShowtimeon.

Ehhez érkezett meg az első előzetes, mely 1969-ig kalauzol el bennünket, ahol egy gyászoló apa feltámasztja fiát, aki már nem lesz ugyan az. Ráadásul a zombi állatok is visszatérnek. A főszerepben David Duchovnyt láthatjuk majd, de feltűnik még Jackson White, Jack Mulhern, Natalie Alyn Lind, Forrest Goodluck, Isabella Star LaBlanc és Pam Grier is.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hangulatos! Nagyon kíváncsian várom már!

válasz erre

inkognito

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Remélem szinkronos lesz.

válasz erre