Friss előzetes érkezett a Hang nélkül: Első nap filmhez

2024. február 08.
4.2421
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén nyáron fog debütálni a mozikban John Krasinski által írt Hang nélkül franchise immáron harmadik filmje, mely egy előzményfilm, ugyanis választ kapunk arra, hogyan érkeztek a Földre a fura űrlények, melyek elsősorban hangra támadnak és szétszednek mindent.

A Hang nélkül: Első naphoz megérkezett tegnap az első hivatalos előzetes is, melyben a korábbi részek főszereplői, azaz Emily Blunt és John Krasinski is feltűnnek, de itt most nem ők lesznek központban, hanem Lupita Nyong'o és Joseph Quinn által alakított szereplők. Már az első képsorok alapján elmondható, hogy űrlényekből nem lesz hiány, ahogy rengeteg kaszabolásból sem, amikor megérkeznek a Földre.

Az előzetes elkalauzol bennünket a zajos New Yorkba, ahol egyik főszereplőnk éppen a macskáját, Frodot cipeli, amikor beüt a krach, majd jó néhány más szereplő is feltűnik. A filmet kivételesen nem Krasinski rendezte, hanem Michael Sarnoski, aki eddig nem sok ismert alkotáson dolgozott. A Hang nélkül: Első nap idén június 27-től látható majd a mozikban.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na ez igazán ****a!

válasz erre

betyár

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Bejött mind a két rész, de ez jobban ígérkezik.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez bizony nem tűnik rossznak!

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon más lesz mint az alapkoncepció, de nekem nagyon bejön!

válasz erre