Friss előzetes érkezett a Beverly Hills-i zsaru 4-hez és a Beetlejuice folytatásához

2024. május 24.
4.2791
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az idei évben több izgalmas folytatás is fog érkezni, köztük a Deadpool és Rozsomák, valamint érkezik Netflixre az új Beverly Hills-i zsaru is, melyhez érkezett egy újabb izgalmas előzetes, ahogy Tim Burton filmjéhez is, a Beetlejuice Beetlejuice-hoz, melyben több új karakter is megmutatja magát.

2024-ben sem fogunk unatkozni, a stúdiók sorra hozzák az izgalmas új filmeket, a streamingóriásnak köszönhetően pedig Eddie Murphy is visszatér Axel Foley nyomozó szerepébe, aki megint felforgatja Beverly Hills utcáit. A július 3-án debütáló Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley visszahozza a franchise jól ismert karaktereit, miközben újakat is megismerhetünk majd. A friss előzetes pedig még több akciót ígér.

Nézd nagyban ezt a videót!

Tim Burton klasszikusa is visszatér idén szeptember 6-án a mozikba, Michael Keatonnal a főszerepben. A Beetlejuice Beetlejuice filmben visszatér a kóbor szellem, aki felforgatja nem csak az élők világát, hanem a holtakét is. Winona Ryder és Catherine O'Hara mellett több új szereplőt is köszönthetünk majd, többek között Jenna Ortegát, Justin Therouxt, Monica Belluccit és Willem Dafoet is. A friss előzetesben minden karakter feltűnik és végre Beetlejuice is megmutatja magát még jobban.

4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 napja

Kár hogy már egy Beverly Hillsi zsaru is full CGI. szomorú smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 napja

Várós mindkettő. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 napja

Hát... meglátjuk. Beetlejuice meg nem az én világom.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 4 napja

Hát Beverly Hillsi zsaru remélem hozza a formát! röhögő smiley Csúnya duma biztos nem lsze, szóval nehéz lesz!

válasz erre