Friss betekintő érkezett Russell Crowe legújabb horror filmjéhez

2023. február 22.
4.5531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még tavaly nyáron derült ki, hogy a Sony Pictures az Oscar-díjas színész főszereplésével egy horror filmet készít, mely a The Pope's Exorcist címet kapta, ami egy igaz történetet dolgoz fel, most pedig végre érkezett egy rövid betekintő, amiben beleláthatunk az ördögűzés rejtelmeibe.

2016-ban hunyt el Amorth atya, aki világszerte több mint 100 000 emberen segített ördögűzéseivel, rengeteg feljegyzést hagyott - valamint két könyvet is írt -, melyből sokat merítettek az írók, hogy elkészüljön a film forgatókönyve. A cselekmény középpontjában Russell Crowe által alakított Amorth atya látható, aki a Vatikán fő ördögűzőjeként tevékenykedik.

A papnak le kell győznie egy nagyon erős démont, aki egy fiatal lányt szállt meg. Az első képsorok láttán sokaknak eszébe fog jutni az eredeti Az ördögűző film. A The Pope's Exorcist idén áprilisban fog debütálni a mozikban, arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban is bemutatásra kerül-e az alkotás.

Nézd nagyban ezt a videót!készít, mely a The Pope's Exorcist címet kapta, ami egy igaz történetet dolgoz fel, most pedig végre érkezett egy rövid betekintő, amiben beleláthatunk az ördögűzés rejtelmeibe.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Ígéretes!

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Hmmmmm eddig nem rossz!

válasz erre

techiii

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Ez jónak ígérkezik.

válasz erre