Freya Allan, a Vaják sorozat sztárja őszintén beszélt a széria befejezése kapcsán

2024. május 13.
15.3211
csirkee profilja, adatai
csirkee
Henry Cavilltól el kellett búcsúznunk a Vaják harmadik évadának végén, de a rajongók örülhetnek, ugyanis még folytatódnak Ríviai Geralt kalandjai, miután a Netflix nemrégiben bejelentette, hogy az ötödik évaddal fog véget érni a nagysikerű széria, mely kapcsán nemrégiben Freya Allan-t is megkérdezték.

A fiatal színésznő Ciri hercegnő szerepében ismerhettük meg a Vajákban, és tőle még nem kell elbúcsúznunk, annak ellenére, hogy Freya már lezárta magában a sorozatot - minderről az Inverse-nek adott interjújában mesélt. Elmondása szerint lelkileg befejezte a The Witchert ezen a ponton, és kihívásnak tekinti a sorozat további két évadának elkészítését.

Ugyanakkor "izgatottan és készen áll", hogy segítsen lezárni Ciri történetét, és alig várja, hogy végre dolgozhasson a karakter legjobban várt történetén. A színésznő szerint Ciri karaktere folyamatosan változott a sorozat folyamán, de az utolsó két évadban tényleg egy más Cirit láthatnak majd a nézők. Arról nincsenek információk, hogy mikor fog megjelenni a negyedik évad, amiben már Liam Hemsworth fogja alakítani a főszereplőt, de már javában készül.
bejelentette, hogy az ötödik évaddal fog véget érni a nagysikerű széria, mely kapcsán nemrégiben Freya Allan-t is megkérdezték.'>
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 5 napja

Magyarul ****ik bele, de mindig van az a pénz. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 6 napja

Nem lesz ugyanaz más színésszel, nem csoda hogy hamar le is zárják.

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 6 napja

Kíváncsi vagyok a folytatásra nagyon.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 6 napja

Én arra leszek kíváncsi a főszereplő új fizijmiskájára mi lesz a magyarázat. Gondolom az hogy valami nagy csatában ledarálták az arcát vagy valami boszi változtatta meg.

válasz erre