Freddie Prinze Jr. majdnem felhagyott a színészettel a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatása miatt

2023. március 16.
35.3311
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Tudom, mit tettél tavaly nyáron 1997-es slasher horrorfilm volt a színész első igazi nagy hollywoodi filmje, mely elindította anno karrierjét, ám egy friss interjúban elárulta, hogy majdnem otthagyta a projektet, mert annyira összeveszett a rendezővel, Jim Gillespie-vel.

Freddie Prinze Jr. a legtöbben romantikus vígjátékokból ismerhetik, legújabb filmje is éppen egy romcom, aminek népszerűsítése miatt adott interjút a TooFabnak, melyben szóba került első nagy filmje, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron. A színész nyomorúságosnak nevezte a forgatást, ugyanis a rendezővel annyira összeveszett, hogy majdnem otthagyta az egészet.

Freddie felidézte, hogy Jim Gillespie azt mondta neki, nem akarja ebben a filmben látni. Ezek után nem volt túl könnyű végig csinálni a forgatást. A színész szerint nagyon nehéz volt felkelni és elindulni minden nap a munkába, ráadásul rengeteg szakszervezeti dolgot is megszegtek, amit nem lett volna szabad megtenniük. Most már természetesen megbékélt a gondolattal és rájött, hogy a film nélkül lehet nem is lett volna több lehetősége.
4 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Menjen el egy gyárba, és rájön milyen a nehéz munka.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 2 hete

Mondjuk nem is lehet látni semmiben azóta se.

válasz erre

Kisfaludy82

9 hónapja, 2 hete

Nem könnyű, néha el kell viselni a **** főnököt is.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 2 hete

Az bizony kellemetlen lehetett.

válasz erre