Francis Ford Coppola a mozi győzelmének nevezte a Barbenheimert

2023. július 31.
16.0571
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az év egyik legnagyobb húzása volt a Warnertől és a Universaltól, hogy a Barbie és az Oppenheimer filmek együtt kerültek a mozikba, hiszen a közösségi médiában gyorsan elterjedt a Barbenheimer jelenség, aminek köszönhetően a mozitermek végre ismét megteltek, amit még Coppola is győzelemnek tart.

A legendás rendező közösségi oldalán válaszolt néhány rajongói kérdésre, köztük arra is, hogy látta-e már a Barbie vagy az Oppenheimer filmet. Coppola azt válaszolta, hogy még nem látta őket, de igazi győzelemnek nevezte, hiszen végre itt van két olyan film, ami nem folytatás, nem előzmény, hanem két egyedi alkotás és az emberek végre megtöltik a színháztermeket.

A két film egyébként a második hétvégét követően már elérte az 1 milliárd dolláros bevételt világszerte, ami elképesztő teljesítmény. És valószínűleg még egy ideig ki fog tartani az a mémkultúra, ami a Barbenheimert övezi és még többen kíváncsiak lesznek mindkét alkotásra - valószínűleg közöttük le A keresztapa trilógia rendezője is, Francis Ford Coppola.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 12 napja

Azért mond ilyen baromságokat, mert még egyiket sem látta... röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 12 napja

Oppenheimer nem volt rossz, de nagyon hosszú. Sok feleslegese rész volt.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 12 napja

Az elég gáz amikor már annak kell örülni hogy valami nem folytatás.

válasz erre

techiii

1 éve, 12 napja

Valahogy engem nem vonz egyik film sem.

válasz erre