Fórumozz a kiegészítőkért

2015. szeptember 28.
5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Örömmel jelentjük be, hogy elindult az Androgeek hivatalos fórumja az oldalon.

Célunk a fórummal, hogy az olvasóink segítséget tudjanak egymásnak nyújtani, szinte bármilyen témában.
 

Lehetőség nyílik a hosszabb megbeszélésekre a hírekről, tesztekről és egyéb érdekességekről. Főként a felhasználói tapasztalatokra vagyunk kíváncsiak a vásárolt termékekkel kapcsolatban. Például, Okostelefon, PC, Konzol, Szoftver.

Most nyerhetsz is:

A fórum beindulása egyértelműen rajtatok múlik, s, hogy ehhez kedvet is kapjon mindenki egy kis nyereményjátékkal készültünk. A Milyen telefonod van? topikba írd le, hogy milyen készüléket vettél, miért olyat vettél, mennyiért vetted s mennyire vagy vele megelégedve, illetve, hogy ajánlanád-e másnak is a típust.

A legjobb vélemények közül 1 nyertest sorsolunk ki, akit meglepünk egy eredeti kiegészítővel ami a telefonjához alkalmazható. A nyertessel telefonon egyeztetünk, hogy mire van szüksége és mit szeretne. Ez lehet Tok, Töltő, Headset, Hangszóró, stb.

A különdíjasunkat pedig meglepjük egy Star Wars Jedi köntössel, melyről képeket is posztolunk a fórumban. Bízunk benne, hogy mindenki kedvét leli majd egy kis fórumozásban az Androgeek olvasóival.

FONTOS:

A fórumot csak regisztráció után tudjátok használni. Regisztrálni az oldalsávban található belépési form alatt lehetséges. Az Androgeek nem küld SOHA semmilyen levelet, hírlevelet, spamet reklámot, kérést, információt a regisztrált címekre. Mindenképp valós e-mail címmel regisztrálj, hiszen ezen vesszük fel Veled a kapcsolatot.

A nyereményjáték időpontja:

2015 szeptember 28 - 2015 október 20.

Kövess minket Facebookon, Twitter és Google Pluszon is.

(A fórum egyelőre béta, ha hibát észlelsz vagy olyan dolgot látsz ami "furcsa" kérjük, hogy jelezd nekünk. Köszönjük.)
nincs még hozzászólás