Folytatódik a népszerű AppleTV+ sci-fi sorozat, jön a harmadik évad

2024. február 18.
18.8351
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még 2021-ben debütált az Apple saját streaming platformján az Invázió című sci-fi dráma, melyben idegen lények szállják meg a Földet és öt különböző országban élő átlagember szemén keresztül követhetjük nyomon az eseményeken, ami hamarosan folytatódni fog.

A legfrissebb hírek szerint még ebben a hónapban elkezdődik az Invázió harmadik évadának gyártási munkálatai, melyben visszatérnek a jól ismer karakterek és többet is megtudunk majd az idegenekről. Simon Kinberg, a sorozat egyik készítője a Collider magazinnak elárulta, hogy a harmadik évadban kiderül mi a földönkívüliek indítéka, miért jöttek éppen a Földre és néhány titkukra is fény derül majd.

Az első és a második évadot is jól fogadta a közönség, a kritikusoknak is tetszett a történet felépítése, ám az első évadban sokan hiányolták az idegeneket, akikről keveset lehetett tudni. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az Invázió harmadik évada mikor fog megjelenni, de 2025 előtt egészen biztosan ne számítsunk rá, addig pedig érdemes megnézni az első két évadot AppleTV+-on.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 napja

Iszonyat minőségi sorozat ez is, mint minden Apple tv+-os, nagyon várom!

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 4 napja

Nagyszerű hír. Imádom, de nagyon kár hogy nincs még mindig szinkron. szomorú smiley

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 4 napja

Imádom, nagyon várós!

válasz erre