Folytatódik A nagy pénzrablás: Berlin előzménysorozat

2024. február 20.
18.2011
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly december végén debütált a Netflix műsorán A nagy pénzrablás sorozat legújabb előzménye, a Berlin, melynek középpontjában az eredeti széria egyik fő karakterére koncentrált, a siker pedig itt sem maradt el, a legfrissebb hírek szerint készül a második évad.

A Pedro Alonso által alakított Berlin az egész bandájával együtt visszatér egy újabb menetre, az alkotók megerősítették, hogy jövőre elkezdik forgatni a széria második évadát. Az eredeti spanyol sorozat, A nagy pénzrablás 2017-ben debütált streamingen és hamar az egyik legnépszerűbb sorozattá vált, aminek köszönhetően tovább bővült a franchise.

A Netflix szerint a Berlin volt a legnézettebb sorozata világszerte a tavalyi premier héten, összesen 348 millió órányi megtekintést ért el, mindezek fényében nem meglepő, hogy folytatást kap a széria. Az alkotók elárulták, hogy a teljes csapat vissza fog térni a folytatásban, de ennél többet egyelőre nem lehet tudni.
3 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 napja

Keggggggyetlen mód unalmas ****.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 napja

Még nem láttam, de ha ennyien szeretik, csak belenézek - egymillió légy. nem tévedhet... kacsintó smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 napja

Szerintem unalmas, de valószínű eléggé egyedül vagyok a véleményemmel. röhögő smiley

válasz erre