Folytatódik a Gyilkos a házban, készül a negyedik évad

2023. október 04.
14.8031
csirkee profilja, adatai
csirkee
A napokban ért véget a népszerű sorozat harmadik évada, de a stúdió máris bejelentette a folytatást, a jelek szerint Steve Martin még nem megy nyugdíjba, az Arconia lakói pedig ismét vissza fognak térni egy negyedik évadban, mely talán még több gyilkosságot fog hozni.

A Gyilkos a házban című sorozat 2021-ben debütált, Amerikában a Hulu-nál, hazánkban azonban a Disney+ felületén láthattuk, melyben Steve Martint, Martin Shortot és Selena Gomezt láthattuk a főszerepben. A széria harmadik évada idén augusztusban debütált, melyben olyan színészek csatlakoztak a projekthez, mint például Paul Rudd és Meryl Streep.

A Gyilkos a házban-t Steve Martin és John Hoffman alkotta meg, mely hamar nagy népszerűségre tett szert, a legutóbbi évad premierje volt az eddigi legnézettebb. Mindezt figyelembe véve nem meglepő, hogy a Hulu berendelte a negyedik évadot és folytatni szeretné a showt, erre pedig Steve Martin is nyitott, aki így biztosan nem tud nyugdíjba vonulni, pedig tavaly még erről beszélt egy interjú során.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Imádom, iszonyat jó sorozat.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Imádom a sorozatot, jöhet!

válasz erre

Harder

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Levi87 írta:
Öööööööö, nem úgy volt hogy nem lesz folytatás?
Szerintem ilyenről nem volt szó.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Öööööööö, nem úgy volt hogy nem lesz folytatás?

válasz erre