Advertisement

Folytatódhat a jövőben A galaxis őrzői, de már egy új csapattal

2022. december 03.
56.0031
csirkee profilja, adatai
csirkee
A napokban jelent meg a Marvel következő szuperhős filmjének az előzetese, mely elméletileg az utolsó része lesz a franchisenak, ám már most sokan arra következtetnek, hogy a jövőben folytatódhat A galaxis őrzőinek kalandjai, ám egy teljesen új szereplőgárdával.

2014-ben debütált James Gunn rendezésével A galaxis őrzői, ami hamar meghódította a Marvel rajongók szívét és fontos szerepük volt a Bosszúállók filmekben is, legfőképpen a Végjátékban. Peter Quill, Gomora, Drax, Groot és Mordály egy összeszokott csapat lett a második szezonra és 2023-ban még utoljára együtt láthatjuk a csapatot, ugyanis ez lesz az utolsó Galaxis őrzői film.

Ám már most többen arról pletykálgatnak, hogy a jövőben folytatódhat a franchise, ám egy teljesen új csapattal, melynek fontos karaktere lehet Cosmo, az űrkutya, aki a képregényekben is segítette Űrlordot. Cosmo már néhány Marvel filmben megjelent, de csak néhány snitt erejéig, ám a Holiday Special kiadásban már több szerep jutott a telepatikus képességekkel rendelkező kutyusnak. Nem lepődnénk meg, ha egy új Galaxis őrőzi csapat jönne össze a jövőben.
5 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 napja

Ebből is látszik, mennyire nem simerem ezt a franchiset.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 napja

Nekem már nagyon sok ez a szuperhősös ****. Még egy szériát biztos nem fogok követni.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 3 napja

Még fut a széria de már rebootolnák. De hülyék ezek baszki.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 3 napja

Pénz, sok pénz, folytatódnia kell.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 napja

Teljesen értelmetlen lesz így folytatni.

válasz erre