Filmstúdiót épít az Axiom Space a Nemzetközi Űrállomásra

2022. január 27.
59.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Egyesült Királyságban működő Space Entertainment Enterprise (SEE) bejelentette, hogy tervezi egy filmgyártó stúdiómodul indítását, amely a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) csatlakozik.

A cég, amelyik Tom Cruise közelgő filmjét is pénzeli (amelyikben a színész az űrbe megy) megbízta az Axiom Space-t, hogy hozzanak tető alá egy űrállomás-modult, amiben produkciós stúdió és sportstadion is van. Mindezt 2024 decemberéig.

A SEE közleménye szerint a modul - amely jelenleg a SEE-1 nevet viseli - filmek, televíziós, zenei és sportesemények, valamint olyan művészek, producerek és alkotók befogadására szolgál, akik alacsony pályán, mikrogravitációs környezetben szeretnének tartalmat készíteni.

A létesítmények lehetővé teszik majd a tartalmak fejlesztését, gyártását, rögzítését, sugárzását és élő közvetítését. A vállalat a modulban saját tartalmakat és eseményeket kíván gyártani, ugyanakkor harmadik felek számára is elérhetővé kívánja tenni azokat.
5 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 7 hónapja

Ez elég komoly kihívásnak tűnik! meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja

Bakker, scifi. meglepett smiley

válasz erre

betyár

2 éve, 7 hónapja

Te jó ég. meglepett smiley Ez kemény.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 7 hónapja

Na ez a be****ás! meglepett smiley

válasz erre

Porthos

2 éve, 7 hónapja

Hihetetlen, hogy már itt tart a dolog! meglepett smiley Megfizethető lesz az űrbe utazni lassan. Persze nem nekem. röhögő smiley

válasz erre