Felveszi a kesztyűt a Samsung Exynos 8895

2016. szeptember 17.
1.8701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán mostanság ismét előtérbe került a hardveres erő, mely általában a csúcsmodell hullám esetében nem szokott olyan nagy hangsúlyt kapni, hiszen a legtöbb mobil ugyan azt kínálja belülről.

Az év második felében azonban rendre felbukkan az Apple új fejlesztése, a Snapdragon család új üdvöskéje és jövő évi csúcsmodellje, valamint a piacon egyre aktívabb Samsung és Huawei saját fejlesztése. Ez 2016-ban is hasonlóan alakult, hiszen a Snapdragon 821 már piacon van, az Apple A10-es chipje bivalyerős, a Huawei pedig a Mate 9-re készül.

Nemrég a Samsung kapcsán is megérkeztek az új Exynos chipkészletről szóló hírek, melyeknek örülhetnek a következő generációkra pályázó felhasználók. A 10nm-es Samsung Exynos 8895 ugyanis a hírek szerint hatékonyabb energiaoptimalizálást és akár magonkénti 3GHz-es sebességet is fel tud mutatni.

Mindemellett 2301-es és 7019-es egy, illetve többmagos Geekbench pontokról árulkodnak a kiszivárgott eredményeket, a képek feldolgozása pedig 70 százalékkal lehet gyorsabb. Ez megerősítheti a kétkamerás pletykákat.
2 hozzászólás

Porthos

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

TEchie írta:
Nem gondoltam volna hogy még mindig ekkora potenciál van a procikban! meglepett smiley
Igen, engem is meglep időnként hogy megint valami újabb,, megint valami erősebb.. Az akksiknál is lehetne ilyen fejlődés... mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nem gondoltam volna hogy még mindig ekkora potenciál van a procikban! meglepett smiley

válasz erre