Felbukkant a Xiaomi Mi 6

2016. október 12.
1.9051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi évről-évre egyre nagyobb vetélytársként üldözi az legnagyobb neveket, hiszen aktuális csúcsmodelljeik minőségben és hardveres erőben közel azonosak, míg árban jóval megfizethetőbbek, mint például az LG, a HTC vagy a Samsung aktuális uralkodói.

A vállalat ugyan csak nemrég mutatta be legújabb csúcsmodelljeit, máris felbukkant a következő generáció, mely a képek alapján ismét egy izgalmas modell lesz. A minimalista stílus mellé ugyanis biztosra vehetjük, hogy a megjelenéskor esedékes legerősebb hardvereket is elhozza majd a gyártó.

Felbukkant a Xiaomi Mi 6 - 2. kép

A Mi 5S után a Mi 6 egy kerekebb modell lehet, mely külsőre leginkább egy iPhone 7 és egy iPhone 5 keverékének tűnik. Érdekes lehet, hogy a képen látható készüléken csak egy hátlapi kamera van, így vélhetően ismét legalább kétféle modellt dobnak majd piacra.

Hardveres információk természetesen még nem érkeztek az újdonságról, mely jó esetben is csak a jövő év második felében debütálhat. Ezért sokan Snapdragon 830-as chipkészletet és legalább 4-6GB memóriát jósolnak.
3 hozzászólás

marco

8 éve, 4 hónapja és 12 napja

Tiszta Galaxy S3! röhögő smiley

válasz erre

Hentes

8 éve, 4 hónapja és 12 napja

Szép teliüveg, jól néz ki!

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 12 napja

Van ebbe Samsung is. röhögő smiley Viszont nem csúnya, nem lesz ez rossz.

válasz erre