Fejlett személyi asszisztens lehet a Galaxy S8 legnagyobb fegyvere

2016. november 08.
2.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piacán az elmúlt években a hardverek mellett a szoftveres oldal is sokat fejlődött, hiszen egyre több funkciót és egyre gyorsabb működést kapnak a felhasználók, arról nem is beszélve, hogy megérkeztek a személyi asszisztensek.

A legtöbben vélhetően az Apple által bevezetett Siri-ről hallottak már, de a Google Now is jelen van ezen a piacon, ráadásul az új Pixel mobilok még fejlettebb asszisztenst kaptak. A piacon találkozhatunk még a Microsoft Cortana rendszerével és az egyre több partnernél felbukkanó Amazon Alexa is sokak szerint komoly potenciált rejt magában.

A Samsung Galaxy S8 kapcsán már jó néhány pletykát hallhattunk, nemrég azonban egy fontos újdonság megerősítést is nyert. Egy új személyi asszisztensről van szó, melyet házon belül fejlesztenek.

A vállalat egyik vezetője, Rhee Injong nyilatkozott az új asszisztensről, melyről megtudtuk, hogy külsős fejlesztők bővíthetik majd a tudását, vagyis a rengeteg extra információnak hála hamar egy nagyon széles körben hasznavehető megoldást kaphatunk. Persze kérdéses, hogy a külsős belenyúlás engedélyezése mennyire teszi majd valóban jól használhatóvá a fejlesztést, de az biztos, hogy a Samsung nagyon oda akarja magát tenni az S8-cal.
2 hozzászólás

Mordorer

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Gondolom magyarul ez se tud majd. Úgyhogy egyáltalán nem érdekes nekem.

válasz erre

VDemon

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Egy újabb asszisztens ahelyett hogy összefognának és közösen fejlesztenének egyetlen egyet - ami működik is.

válasz erre