Fejlesztés alatt van Az acélember 2. Henry Cavillal

2022. október 19.
41.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint a jövőben tényleg elkészülhet a régóta várt Az acélember folytatása méghozzá az eredeti főszereplővel, Henry Cavillal, aki Superman bőrébe bújt az elmúlt években a DC univerzumában, már keresik a forgatókönyvírót.

2013-ban debütált Zack Snyder rendezésében Az acélember, mely óriási sikereket ért el és sok rajongót szerzett Henry Cavill is, aki ezek után feltűnt a Batman Superman ellen és az Igazság ligája filmekben, és sokan várták, hogy végre elkészüljön Az acélember folytatása. Ám a stúdió és Cavill kicsit összekapott és sokáig úgy tűnt, hogy soha nem fog elkészülni a második része Superman kalandjainak.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a stúdió már keresi a forgatókönyvírót, ezzel pedig elindulhat a projekt. A hírek szerint Henry Cavill is visszatér a szerepébe, amit lehetséges, hogy Dwayne Johnson intézett el a Warner Bros.-nál, ugyanis a közelmúltban számoltunk be arról, hogy Johnson könyörgött a stúdiónak, hogy Cavill szerepeljen a Black Adam mozifilmben és kapjon egy másik filmet.
5 hozzászólás

techiii

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Erre sokan vártunk már.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ez de király hír!!! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

De jó hír, végre észhez térnek remélem.

válasz erre

Harder

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nagyon jó lenne, az egyik legjobb DC film volt szerintem.

válasz erre

inkognito

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ohh de király lenne.

válasz erre