Február végén már otthon nézhetjük az Aquaman második részét

2024. február 20.
17.9061
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még tavaly decemberben tért vissza a mozikba Jason Momoa által alakított Aquaman egy nagy kalandra, mely nem ért el akkora sikereket mint anno az első rész, emiatt hamarosan már streamelhetjük is a mozifilmet az HBO Max műsorán, ugyanis február végén érkezik az Aquaman és az Elveszett Királyság.

James Want valószínűleg utoljára láttuk a DC háza táján, ugyanis az első Aquaman filmet követően visszahívták a folytatásra is, mely végül csúfosan elbukott a mozikban, világszerte mindösszesen 430 millió dollár bevételt ért el, miközben a költségvetés 200-250 millió dollár volt. Az Aquaman és az Elveszett Királyság volt a DCEU utolsó mozifilmje, a soron következő már az új DCU-ban fog játszódni.

Az Aquaman második részében visszatért Jason Momoa, Patrick Wilson, Nicole Kidman és Dolph Lundgren is. A történet szerint Aquaman Atlantisz királyaként és családapaként rutinszerű életet él. Ám amikor újra felbukkan régi ellensége, a bosszúszomjas Fekete Manta, Arthur bebörtönzött testvérének segítségét kéri, hogy együtt megmentsék a családot, Atlantiszt és az egész világot.

Ha még nem láttad a mozifilmet, akkor február 27-től elérhető lesz HBO Max-on!
2 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 napja

Gondolom milyen sokan várják ezt a csodát. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 napja

Itthon még oké, moziban em adtam volna éret egy fityyinget sem.

válasz erre