Február 13-tól Magyarországon is emelkednek az App Store árai

2023. január 29.
52.7291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertinó-i vállalat még pénteken jelentette be, hogy február 13-án több országban is emelkedni fognak az alkalmazások és az alkalmazáson belüli vásárlások árai - köztük Magyarországon is -, amit az adók és a devizaárfolyamok változása miatt vezet be a cég.
 

Legutóbb tavaly szeptember végén írtunk arról, hogy októbertől megemeli az Apple az App Store-ban található alkalmazások és alkalmazáson belüli vásárlások árait, akkoriban nagyjából 70 forinttal mentek fel az árak. Most egy drasztikus áremelést jelentett be a vállalat, ám néhány országban csökkenti az árakat, ugyanis ott kedvező irányban változtak az adókulcsok.

Természetesen nálunk nem csökkenésről, hanem növekedésről számolhatunk be, minderről egy pontos listát is készített az Apple, ahol az árképzési szintekhez rendelte az új árakat. Ennek megfelelően egy 0,99 dolláros app a jövőben 499 forintba fog kerülni (áfával együtt), ami drasztikus emelkedés az eddigi 399 forinthoz képest.
5 hozzászólás

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Ó de marha jó baszki. Amcsiban évek óta meg se rezzen az árcédula mi meg már a dupláját fizetjük, mint pár éve. wtf smiley dühös smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Király. 099 = 499 nem tudom ez hogy jött ki nekik. szomorú smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Minden napra egy jó hír... wtf smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Jó erős a forint. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Pffff na nemár. röhögő smiley

válasz erre