Ezeken a Samsung eszközökön érhető el az Android 14

2023. november 27.
20.9851
csirkee profilja, adatai
csirkee
A dél-koreai okostelefon-gyártó vállalat hivatalosan is elindította az Android 14 frissítést, a One UI 6-ot, amely új funkciókkal, frissített dizájnnal és egyebekkel rendelkezik, néhány napja már azt is leleplezte a vállalat, hogy mely készülékein válik elérhetővé az új operációs rendszer.

A Google Pixel 8 készülékei már október végén megkapták az új Android 14-et, de a többi márka csak most kezdi el kiadni az új rendszert, mellyel voltak problémák az elején, de sikerült javítani a hibát. A Samsung néhány napja felfedte, hogy mely készülékei fogják megkapni a frissítést februárig bezárólag.

Október végén már a Galaxy S23 sorozat készülékein elérhetővé vált az Android 14, most azonban már a Galaxy S22 és S21 szériák is megkapják az új operációs rendszert. Továbbá a Galaxy A34, az A14 5G, a Galaxy Tab S9 és Tab S8 szériákra, Galaxy A52, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Flip 3. A frissítés előtt érdemes egy biztonsági mentést csinálni, nehogy elvesszenek az adatok és a beállítások.
5 hozzászólás

Porthos

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az nem rossz hogy az A széria is kap frissítést mondjuk.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Az lenne korrekt ha minden telefonra legalább 3-4-5 évig lenne frissítés.

válasz erre

Fikarc

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jó nagy hullám!

válasz erre

CharlieFirpo

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

A kötelező köröket megfutják, mert a Google kötelezi őket, de semmi több.

válasz erre

TEchie

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Még mindig rohadt lassan frissítgetnek..

válasz erre