Ez lehet majd a Bad Boys 4. címe

2023. szeptember 16.
18.8341
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már jó ideje tudjuk, hogy készül a Bad Boys franchise következő része, melyben Will Smith és Martin Lawrence is visszatér egykori szerepébe, sőt, a Sony stúdió még nyáron bejelentette, hogy pontosan mikor fog megjelenni a film, ám a cselekményről és a címről még mindig nem lehet tudni semmit, egészen mostanáig.

Még idén februárban bejelentésre került a Bad Boys 4., melynek rendezői székét ismét Adil El Arbi és Billall Fallah fogja elfoglalni, akik a 2020-ban megjelent Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk filmen is dolgoztak. El Arbi társrendező a közelmúltban adott interjút a The Playlist's The Discourse podcastban, ahol a film címéről beszélt.

A rendező szerint nincs sok lehetőségük a címre, hiszen a Bad Boys For Life már foglalt, így maradt a "Bad Boys Ride or Die", mely jelmondata a zsarupárosnak, akik már 1995 óta dolgoznak együtt. A El Arbi azt is elárulta, hogy az előző részhez képest sokkal több vígjátékra számíthatnak majd, és Martin Lawrence karaktere nagyobb főszerepet fog kapni. A tervek szerint 2024. júniusában fog megjelenni a Bad Boys 4.
bejelentette, hogy pontosan mikor fog megjelenni a film, ám a cselekményről és a címről még mindig nem lehet tudni semmit, egészen mostanáig.'>
2 hozzászólás

betyár

9 hónapja, 3 hete

Na ezt várom! Tuti jó lesz.

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 3 hete

Remélem ez is sikeról annyira jól mint a 3.

válasz erre