Értékes díjakkal jutalmazott versennyel jön a Mobil Weekend 2016

2016. augusztus 28.
1.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A hat éves múltra visszatekintő Mobil Weekend rendezvénysorozat idén szeptember 22-24 között várja az érdeklődőket rendezvényeire és a startupokat, hobbifejlesztőket versenyeire.

A tét nem kicsi: a nyertes csapat 1.000.000 Ft értékű befektetéssel indíthatja el jövendőbeli karrierjét, ráadásul a nyertes fejlesztés útját a szervezők egészen a piacra kerülésig egyengetik.

A tavaly óta új szervezőkkel zajló események nem csak a versenyre jelentkezők, hanem a bemutatókra, konferenciákra éhes közönség számára is érdekes programokkal szolgál. A háromnapos rendezvényen olyan nevek tartanak előadást, mint Sáfár Simon a Google-től, Orosz Gábor a Here.ai-tól, Schaffer József a Mapillary-tól, Nagy Zoltán a Prezitől, Kindler András a Makery-től, vagy Borján Gábor a ThingBlox-tól.

A versenyekre jelenleg is várják a jelentkezőket különböző kategóriákban: a nevezőkből 12 csapat áll össze, mely csapatok mindegyike rendelkezik majd egy mobilfejlesztővel, egy IoT fejlesztővel, egy UX/UI dizájnerrel és egy marketing szakértővel. A versenyzők nem csak a termék elkészítéséhez szükséges technikai eszközcsomagot kapják meg a szervezőktől, de teljes mentori segítséget és támogatást is a verseny ideje alatt!

A verseny szeptember 22-24. között zajlik a Doboz + Extra helyszíneken, jelentkezni pedig még nagyjából egy hétig, szeptember 5-ig lehet IDE KATTINTVA - a linken bővebb információ is található az eseményről!
6 hozzászólás

Tommy

7 éve, 4 hónapja és 5 napja

Az előadók közül egyet ismerek (vagyis a céget amit képvisel). A Here.ai a navigációs Here?

válasz erre

betyár

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Alig ismerem ezeket a cégeket. Durva!

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Nagyon jónak tűnik, egyik napra biztos hogy ki fogok menni. Ha lesz napi jegy persze.

válasz erre

Santonio

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Előadások miatt érdemes lenne kimenni. Kíváncsian várom mennyi lesz a belépő.

válasz erre

TEchie

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ez elég jól hangzik. Idén nem, de jövőre benevezek a mobilfejlesztői posztra valahova!

válasz erre

VDemon

7 éve, 4 hónapja és 6 napja

Még egyiken sem voltam, pedig nem tűnik rossz rendezvénynek. Ha nagyon drága lesz, kihagyom, de ha normális áron be lehet jutni akkor mindenképp megyek!

válasz erre