Értékes díjakkal jutalmazott versennyel jön a Mobil Weekend 2016

2016. augusztus 28.
2.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A hat éves múltra visszatekintő Mobil Weekend rendezvénysorozat idén szeptember 22-24 között várja az érdeklődőket rendezvényeire és a startupokat, hobbifejlesztőket versenyeire.
 

A tét nem kicsi: a nyertes csapat 1.000.000 Ft értékű befektetéssel indíthatja el jövendőbeli karrierjét, ráadásul a nyertes fejlesztés útját a szervezők egészen a piacra kerülésig egyengetik.

A tavaly óta új szervezőkkel zajló események nem csak a versenyre jelentkezők, hanem a bemutatókra, konferenciákra éhes közönség számára is érdekes programokkal szolgál. A háromnapos rendezvényen olyan nevek tartanak előadást, mint Sáfár Simon a Google-től, Orosz Gábor a Here.ai-tól, Schaffer József a Mapillary-tól, Nagy Zoltán a Prezitől, Kindler András a Makery-től, vagy Borján Gábor a ThingBlox-tól.

A versenyekre jelenleg is várják a jelentkezőket különböző kategóriákban: a nevezőkből 12 csapat áll össze, mely csapatok mindegyike rendelkezik majd egy mobilfejlesztővel, egy IoT fejlesztővel, egy UX/UI dizájnerrel és egy marketing szakértővel. A versenyzők nem csak a termék elkészítéséhez szükséges technikai eszközcsomagot kapják meg a szervezőktől, de teljes mentori segítséget és támogatást is a verseny ideje alatt!

A verseny szeptember 22-24. között zajlik a Doboz + Extra helyszíneken, jelentkezni pedig még nagyjából egy hétig, szeptember 5-ig lehet IDE KATTINTVA - a linken bővebb információ is található az eseményről!
6 hozzászólás

Tommy

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Az előadók közül egyet ismerek (vagyis a céget amit képvisel). A Here.ai a navigációs Here?

válasz erre

betyár

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Alig ismerem ezeket a cégeket. Durva!

válasz erre

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nagyon jónak tűnik, egyik napra biztos hogy ki fogok menni. Ha lesz napi jegy persze.

válasz erre

Santonio

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Előadások miatt érdemes lenne kimenni. Kíváncsian várom mennyi lesz a belépő.

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez elég jól hangzik. Idén nem, de jövőre benevezek a mobilfejlesztői posztra valahova!

válasz erre

VDemon

8 éve, 1 hónapja és 17 napja

Még egyiken sem voltam, pedig nem tűnik rossz rendezvénynek. Ha nagyon drága lesz, kihagyom, de ha normális áron be lehet jutni akkor mindenképp megyek! mosolygó smiley

válasz erre