Érkezőben lehet egy fizikai billentyűzetes BlackBerry

2016. október 19.
1.8971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A BlackBerry egykoron az okostelefonok csúcskategóriáját jelentette, a fizikai billentyűzettel igazi trendet teremtettek maguknak, szinte mindenki imádta a gombsorokat, ám az érintőképernyős átállás már nem ment nekik.

A vállalat vezetője, John Chen nemrég bejelentette, hogy ők maguk már nem készítenek több BlackBerry hardvert, de a partnerek átvehetik a nevet, ráadásul azt is meghintette, hogy számíthatunk még fizikai billentyűzetes modellre. Nemrég a Geekbench oldalán tűnt fel a "Mercury" kódnéven emlegetett készülék, mely sokak szerint az emlegetett qwerty billentyűzetes készülék lehet.

Ezt megerősítheti az a tény is, hogy a felsőkategóriás DTEK 60 után után egy középkategóriás mobilról beszélhetünk, tehát lehetséges, hogy a fizikai billentyűzettel főként a vállalati szektort célozzák meg, ahová valóban nincs szükség az árat fölöslegesen emelő csúcshardverekre.

A Geekbench szerint egyébként 3GB RAM és egy Qualcomm Snapdragon 625-ös chipkészlet hajtja majd az Android 7.0 Nougat rendszert. A hivatalos bemutatásra még idén sor kerülhet és akár az ősz vége felé már piacra is dobhatják a készüléket.
4 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

De jó lenne BB10-zel is még valami... wtf smiley Hogy elengedték azt a vonalat, felfoghatatlan... szomorú smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Na, csak nem hal ki teljesen ez a brand. mosolygó smiley

válasz erre

zender

8 éve, 4 hónapja és 6 napja

Mondjuk az szuper hír hogy lesz még qwerty-s BB. Kár hogy Android, nagy kár.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 hónapja és 6 napja


válasz erre