Érkeznek az NFT-k az Instagramra is

2022. május 11.
45.4441
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Instagram is felszáll az NFT vonatra és megkezdi az NFT-vel való kísérletezéseit, amit egy jó ideje a nagyobb vállalatok is elindítottak - követve a trendeket, így a közösségi média felület sem akar semmiről sem lemaradni.
 

A tervek szerint az Egyesült Államokban élők például Ethereum és Polygon blokkláncokban létrehozott NFT-ket hozzá tudnak már kapcsolni is a képfolyamukhoz, bármit is jelentsen ez majd a valóságban, ezen kívül történetben és chatben is megjeleníthetővé válnak az alkotások. A funkció egyébként lassan a Facebookon is elérhető lesz.

A felhasználók az NFT-vel kereskedni még nem fognak tudni, egyelőre csak azok közlésére, posztolására lesz alkalmas a közösségi média felület. Ezeknek az összegyűjtésére Digital collectibles néven készült egy címke is, amibe egyszerűen gyűjthetőek a projektek, ezekre kattintva láthatóvá válik az NFT készítője és maga a tulajdonos is. A fő cél pedig az, hogy az Instagram közössége is valamilyen formában bele tudjon kerülni az NFT-k mozgásába.
3 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 2 hete

Egyre okosabb dolgokat csinálnak instára is.

válasz erre

Harder

3 hónapja, 2 hete


válasz erre

TEchie

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Micsoda fejlesztés, micsoda funkció!!!

válasz erre