Érkezik az SQL Server 2016

2015. május 11.
5851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az SQL Server 2016-nak szintén idén nyáron jelenik meg az előzetese ? jelentette be a Microsoft.

Ez azért képvisel fontos technológiai előrelépést, mert egy olyan adatbázis-kezelő és -elemző platformot biztosít, amely áttörést jelentő teljesítménynövekedést kínál az üzleti kritikus alkalmazások, valamint a telephelyeken és a felhőben keletkező adatok még mélyrehatóbb elemzése terén.

A legfontosabb funkciói: valósidejű üzemeltetési analitikával ellátott továbbfejlesztett in-memory technológiák, új biztonsági és titkosítási megoldások, beépített, továbbfejlesztett, R-nyelvű elemzőfunkció, valamint mobil BI a telephelyi adatok gyűjtéséhez és elemzéséhez. Az új Stretch Database funkció az iparág első olyan megoldása, amely költséghatékony módon biztosít hozzáférést a historikus adatokhoz azáltal, hogy azokat automatikusan a felhőbe helyezi át a költséghatékony tárolás érdekében.
A Microsoft továbbfejlesztett kockázatelemző megoldása (Microsoft Advanced Threat Analytics ? ATA) a nemrégiben felvásárolt Aorato technológiájára épül. Ennek előzetese már elérhető. Az ATA a viselkedésminták analízisével és a gépi tanulás használatával az rendszergazdákat abban segíti, hogy időben azonosítani tudják a biztonsági előírások megsértését és a biztonsági kockázatokat, hogy a válaszintézkedésekhez pontos információk álljanak a rendelkezésükre.
via Microsoft
nincs még hozzászólás