Érkezik az Acer offroad e-rollere

2024. február 13.
15.7341
marco profilja, adatai
marco
Múlt hét második felében jelentette be az Acer, hogy újabb taggal bővül e-roller családja, a gyártó gaming szériájából megörökölt Predator névvel ellátott verzió egy offroad rollerel bővíti a felhozatalt, a plusz jó hír pedig, hogy hamarosan érkezik hazánkba is.

Az Acer Predator Extreme e-roller még a Taipei Cycle 2023-on mutatkozott be, a hazai megjelenés 2024 második negyedévére várható - ami jó hír minden olyan természetszeretőnek, aki kedveli a kihívásokat és a hegyeket, ugyanis az eszközt úgy tervezték, hogy egy terepmotor erejét és teljesítményét hordozza kompakt kialakításában.

A fém váz és kettős felfüggesztés mellett hátsó rugós lengéscsillapítót is kapott a roller, amely összesen 960 watt csúcsteljesítményre és 40 Nm nyomatékra képes. A 10"-os krokodil gumik várhatóan jól bírják majd a megpróbáltatásokat, az IPX5-ös védelem pedig a környezeti hatások ellen nyújt hatékony védelmet.

Érkezik az Acer offroad e-rollere - 2. kép

A Predator Extreme sportos kialakításához alacsony súlypont párosul, ezzel jobb manőverezési lehetőségeket biztosít, amivel lehetővé teszi a meredek dombokon, keskeny ösvényeken és lejtőkön való haladást. A kialakítás a freestyle szellemében könnyen használhatóvá teszi az eszközt mutatványok és ugratások végrehajtására, de természetesen a városban is megállja a helyét az új Predator a szokásos 6 km/h, 15 km/h és 25 km/h sebességű üzemmódokkal.

A 10,5ah/36V-os lítium-ion akkumulátor 4 óra alatt teljesen feltölthető, és egy feltöltéssel akár 35 km is megtehető vele a Predator Extreme rollerrel. A Predator Extreme áprilistól lesz elérhető hazánkban 1299 Eurós (500 ezer forint) ártól.

Érkezik az Acer offroad e-rollere - 3. kép

4 hozzászólás

TEchie

2 hónapja, 1 hete

De kár hogy ilyen drága, ez nagyon bejön!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete

Hát ez *****nagy!!!!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na ez mondjuk iszonyat dög! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez de durva cucc baaaaazd! meglepett smiley

válasz erre