Érkezik a WhatsAppba a kép a képben támogatás az iOS videohívásokhoz

2023. február 19.
37.5491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Meta tavaly év végén kezdett el tesztelni csevegő alkalmazásában egy új funkciót, mely lehetővé teszi az iOS rendszereken a kép a képben módot, most pedig végre mindenkinek elérhetővé vált, mostantól a videohívások során akár már applikációkat is meg lehet majd nyitni.

A WhatsApp 23.3.77-es verziója végre tartalmazza iOS-en a kép a képben funkciót, amit már nagyon régóta vártak az Apple felhasználók. A funkciónak köszönhetően az alkalmazás minimálisra csökkenti a videohívást, ami mellett lehetőségünk van többfeladatos munkát végezni, miközben továbbra is látjuk a hívott felet.

Mindezek mellett a WhatsApp 23.3.77 azt is lehetővé teszi, hogy feliratokat adjon az alkalmazáson keresztül elküldött dokumentumokhoz. Továbbá a Meta módosította a csoportos csevegés beállításait is, lehetővé teszi, hogy hosszabb témákat és leírásokat adjon hozzá, hogy jobban megfogalmazza, miről szól a csevegőcsoport.
funkciót, mely lehetővé teszi az iOS rendszereken a kép a képben módot, most pedig végre mindenkinek elérhetővé vált, mostantól a videohívások során akár már applikációkat is meg lehet majd nyitni.'>
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Komolyan nem értem, hogy lehet ilyen rohadt lassan implementálni alapvető funkciókat..

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Nem kapkodták el. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Ideje. röhögő smiley

válasz erre