Epikus záróévadra számíthatnak a Stranger Things rajongók

2023. szeptember 13.
19.9281
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű streaming szolgáltató egyik legsikeresebb sorozata a Stranger Things, melynek negyedik évada szinte minden rekordot megdöntött, befejező része pedig egy hollywoodi film hosszúságúra, csaknem két és fél órásra sikeredett, és valószínűleg az ötödik évadban is hasonlóra számíthatunk.

A Hollywoodot súlytó sztrájkok miatt nem tudták elkezdeni a Stranger Things befejező évadának a forgatásait, ami miatt egyelőre nem tudni, hogy mikor fog megjelenni az alkotás, miközben a Duffer fivérek igyekeznek titokban tartani a nagy finálét. Shawn Levy, a produkció vezető producere és egyik rendezője nemrégiben a Total Filmnek adott interjújában elárulta, hogy még epikusabb befejezésre lehet majd számítani.

A rendező szerint a olyan nagy lesz a Stranger things 5. évada, mint a legnagyobb hollywoodi filmek, a történetmesélés is nagyobb és mélyebb lesz a folytatásban. Mindez azt jelenti, hogy a 2,5 órás epizód helyett valószínűleg hosszabbra számíthatunk majd az évad végén, érdemes lesz majd jó nagy popcorn adaggal bekészülni.
2 hozzászólás

Ronalddo

11 hónapja, 3 napja

Rétestészta fíling. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 3 napja

Rommá húzott sorozat, a második évad után elengedtem.

válasz erre