Ennyit fog kapni Vin Diesel a Halálos iramban 10. szerepléséért

2022. július 22.
30.3532
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években folyamatosan nőtt a Halálos iramban franchise költségvetése, a jelenlegi film is állítólag 300 millió dollárba fog fájni a stúdiónak, ám ez eltörpül a mellett, hogy több mint 6 milliárd dollárt hozott eddig a saga és még biztosan sokat fog.
 

A Fast X forgatásai jelenleg is folynak még, melyben olyan A-listás színészek is fognak szerepelni, mint például Jason Momoa, Brie Larson, Ludacris, Charlize Theron, Scott Eastwood és Helen Mirren. Emiatt a költségvetés jelentős része a színészek fizetésére megy el, állítólag 100 millió dollár, melyből 20 millió dollárt - 7,8 milliárd forint - Vin Diesel zsebelhet majd be a Variety szerint.

Bár ez az összeg soknak tűnik, azonban érdemes összevetni más színészek fizetésével. Tom Hardy ugyan ennyit fog keresni a Venom 3-mal, Joaquin Phoenix pedig a Joker 2-vel. Már 10 éve meghatározó főszereplője a saganak Vin, így meglepő, hogy csak ennyit kap a szerepéért. Nem kizárt, hogy a mozis bevételek után még kapni fog pénzt, ez egy bevett szokás már Hollywoodban.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

És az a vicc hogy kifizetik neki.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az elég komoly pénz.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hihetetlen hogy ennyi pénzt költöttek emberek egy ilyen **** megnézésére.

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nevetséges.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink