Ennél menőbb Star Wars reklámot még nem láttunk az Appletől

2024. május 04.
4.3961
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple igyekszik minden évben látványos, figyelemfelkeltő és nagyon igényes reklámokat készíteni termékeihez, és a hivatalos Star Wars nap (május 4) alkalmából egy témába illő videót készített, melyben megnézhetjük az iPhone 15 modellek egyik igen hasznos funkcióját, ha valakit meg kell keresnünk a tömegben.

Az elmúlt években ilyen menő Star Wars reklámot még nem láttunk, főleg nem egy techvállalattól, aki nem a telefonját akarta ezzel promózni, hanem a Lokátor (Find My) funkcióját, mely az iPhone 15 modelleken extra tudással bír. Ez pedig nem más, mint a Precision Finding, amivel közvetlenül a barátainkhoz fog vezetni a készülékünk.

Ez a funkció leginkább olyan helyeken hasznos, ahol nagy a tömeg és nehéz megtalálni egymást, például fesztiválokon vagy egy Star Wars eseményen. A videóban egy Boba Fett-nek öltözött embert látunk, aki elindul a Star Wars napra, hogy barátaival találkozzon, amihez szüksége van a Precision Finding funkcióra. A reklám nagyon jóra sikeredett, ritkán látni ilyet az Apple-től.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jópofa. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete

Hát ez *****nagy! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 2 hete

Nagyon kemény! mosolygó smiley

válasz erre