Eminem lett volna a Grand Theft Auto film főszereplője

2022. november 16.
48.3781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Rockstar játékfejlesztő stúdió legismertebb játéka a Grand Theft Auto, vagy ahogy emlegetni szokták, a GTA, melynek korábban szerettek volna egy adaptációt készíteni méghozzá Eminem főszereplésével, ám végül ezt a projektet maga a játékstúdió lőtte le.

Manapság egyre több népszerű videojátékot adaptálnak filmként vagy sorozatként, elég csak az Unchartedra vagy a Vaják sorozatra gondolni, mindkettő hatalmas sikereket ért el. Nemrégiben egy podcast műsorban mesélt el egy történetet Kirk Ewing - aki ügynökként dolgozott Hollywoodban a 2000-es évek elején -, melyben elárulta, hogy röviddel a Grand Theft Auto III megjelenése után elkezdett csevegni egy film adaptációról.

Ewing ezek után megkeresett egy Los Angeles-i producert, aki felajánlotta, hogy készít egy GTA-filmet Marshall Mathers főszereplésével, alias Eminemmel. A projektet Tony Scott (Top Gun) rendezte volna, és a Rockstar 5 millió dollárt kapott volna a film jogaiért. A stúdió akkori elnök azonnal leállította a projektet, ugyanis rájöttek, hogy a franchise ennél sokkal többet ér. Azóta is töretlen a GTA sikere és egyelőre nem tervez a Rockstar semmilyen adaptációt.
5 hozzászólás

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Jobb ez így mindenkinek. röhögő smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Biztos jó lett volna.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Én azért nézném most is. mosolygó smiley

válasz erre

zender

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Azt már ennyiből is meg tudom állapítani, hogy nem baj hogy nem készült el. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 16 napja

Pedig ezt néztem volna.

válasz erre