Előzetes dömping! Itt a Godzilla, a Shazam, az Aquman és a Legendás állatok 2 trailere

2018. július 21.
3.3711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Percről percre érkeznek a San Diego-i Comic Conról a legfrissebb mozis előzetesek, többek között megérkezett az első Shazam előzetes, valamint a régóta várt Godzilla: King of the Monster trailer is befutott.
 

Filmrajongónak igazi orgiában lehet része, ugyanis rengeteg szuper filmhez érkezett előzetes az elmúlt néhány órában. Az egyik legjobban várt előzetes a DC Univerzumának legújabb szuperhős filmje, a SHAZAM!, mely jövő év tavaszán kerül a hazai mozikba, a trailert pedig itt tudjátok megnézni:

Nézd nagyban ezt a videót!
Elképzelhető hogy az alábbi trailerek csak a jutyubon lesznek nézhetők nemsokára, mostanában nagy szokás hülyének lenni és letiltani a beillesztést.

A következő nagyon várt film nem más, mint a legújabb Godzilla: Kings of the Monsters mozifilm, melyben ismét visszatér kedvenc óriás hüllőnk, aki rombolni fog, persze nem azért, hogy megölje az embereket. Végre az is kiderül a videóból, hogy milyen lényekkel kell megküzdenie Godzillának.Megérkezett a DC Univerzum másik szuperhősének első előzetese is, azaz Aquaman, melyben ellátogathatunk a tengerek mélyére és megcsodálhatjuk a lenyűgöző élővilágot. Természetesen itt sem maradhat el a poénkodás, érdemes végignézni a trailert:Végezetül friss előzetes érkezett kedvenc varázslóvilágunkból, azaz megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük 2.: Grindelwald bűntettei trailere, melyben betekintést nyerhetünk a fiatal Dumbledore tanításába és persze visszatérnek az első részben jól ismert karakterek is. Látványvilágból nincs hiány, ha kíváncsi vagy az előzetesre, nézd meg itt:

6 hozzászólás

Levi87

6 éve, 25 napja

Fincsi felhozatal. mosolygó smiley Aquamen mondjuk rettenetesen nem jön be. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 25 napja

Ó, Stranger Things mozifilm. röhögő smiley Egyébként ez lesz a torrentezési sorrendem. röhögő smileyröhögő smiley Max a Legendás állatok és megfigyelésükért adnék pénzt.

válasz erre

techiii

6 éve, 25 napja

Nem rossz filmek ezek a Shazam érdekel nagyon de az aquaman egyáltalán nem. Ugyan olyan lesz mint a többi.

válasz erre

Direktor

6 éve, 25 napja

Hát most nem azért, de én nem fogok átklikkelgetni a jutubra, büdös parasztok ezek bezdmeg. A Shazam viszont nem lesz rossz. mosolygó smiley

válasz erre

zender

6 éve, 25 napja

Nem rosszak. Még az Aquaman is elég jól hangzik.

válasz erre

inkognito

6 éve, 25 napja

Wow meglepett smiley komoly felhozatal. Ez a Godzilla érdekes lesz, de a shazam annyira nem mozgatott meg.

válasz erre