Elon Musk nyilvános vitára hívja a Twitter vezérigazgatóját

2022. augusztus 08.
19.6781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Úgy tűnik Elon Musk szeretne egy kis szórakoztatást nyújtani a nagyközönségének, ugyanis a Twitter vezérigazgatóját, Parag Agrawalt egy nyilvános vitára, ahol a ismét a hamis vagy spam-felhasználók napi arányáról szólna.
 

A Tesla vezérigazgatója nem képes túltenni magát azon, hogy a Twitter állítólag nem tudta neki bebizonyít, hogy a hamis vagy spam-fiókok aránya kevesebb mint 5%. Gyakorlatilag csak ezen kattog Elon, amióta kijelentette, hogy szeretné megvásárolni a Twittert 44 milliárd dollárért, és emiatt mondta vissza végül az ajánlatot is, ami miatt hamarosan a bíróságon fognak szembenézni a felek.

Ám mindezek mellett a Twitteren nyilvános vitára hívta ki Musk Parag Agrawalt, ugyanis szeretné ha a cég vezérigazgatója nyíltan bizonyítaná be a botok arányát. Ha ezt bevállalja a Twitter vezér, akkor még az is előfordulhat, hogy Elon a bírósági döntés előtt mégis megveszi a kedvenc közösségi média platformját. Elon egyébként a követőit is megkérdezte a dologról és lehet szavazni, eddig a válaszadók 67,2 %-a mondja azt, hogy nincs 5% alatt a botok aránya.

5 hozzászólás

Harder

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ő egy showman nem is értem h tudott üzletemberré válni.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Komolyan nevetséges az egész.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Egy kabaré a pali.

válasz erre

betyár

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Állandóan szerepelni akar ez a csávó.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Milyen felesleges hacacáré ez is...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink