Elon Musk felszólította az alkalmazottakat, hogy kötelezzék el magukat a cég mellett vagy távozzanak

2022. november 16.
23.3361
csirkee profilja, adatai
csirkee
Megszoksz vagy megszöksz - ezt is mondhatta volna a még megmaradt alkalmazottaknak a Twitter milliárdos vezérigazgatója, aki egy e-mailben gyakorlatilag ultimátumot adott arra, hogy vagy elkötelezik magukat a cég új kultúrája mellett vagy inkább a másik utat választják.

A Washington Post legfrissebb beszámolója szerint Elon Musk egy e-mail üzenetet küldött a még megmaradt dolgozóknak, melyben úgy fogalmazott: kötelezzék el magukat a Twitter "kemény" kultúrája mellett, vagy távozzanak három havi végkielégítéssel. Ugyan ebben az e-mailben azt is leírja a vezető, hogy töltsenek ki egy online űrlapot csütörtökön 17:00-ig, amiben vállalják, hogy hosszú órákat töltenek majd munkával, nagy intenzitással.

Orosz Gergely, az Uber korábbi mérnöke több információt is megosztott a közösségi médiában Elon Musk terveivel kapcsolatban, melyben egy Twitter 2.0-t vázol fel, amelyet a "nagy kódot író" mérnökök vezérelnek majd a vállalaton belül. Hogy ez pontosan mit is takar, arról egyelőre nem tudni semmit, de valószínűleg Elonnak megvannak a céljai.

6 hozzászólás

Ronalddo

2 hete és 5 napja

Teljes mértékben igaza van.

válasz erre

TEchie

2 hete és 5 napja

Igaza van.

válasz erre

Harder

2 hete és 6 napja

Ez is egy politika. Kérdés beválik-e.

válasz erre

Levi87

2 hete és 6 napja

Hát de nincs igaza? Mit pattognak.

válasz erre

techiii

2 hete és 6 napja

Nem semmi, de legalább őszinte.

válasz erre

Fikarc

2 hete és 6 napja

Szigorú a pali.

válasz erre