Elon Musk egészségügyi problémái miatt kell elhalasztani a meccset

2023. augusztus 08.
17.2451
csirkee profilja, adatai
csirkee
A fél világ arra vár, hogy a két ismert milliárdos végre szemtől szemben megküzdjön egymással és kicsit szórakoztatta a népet, ám a legfrissebb hírek szerint erre egyhamar nem kerül sor, ugyanis Elon Musk az X/Twitteren arról írt, hogy hamarosan egy műtéten kell átesnie.

Mark Zuckerberg a tegnapi napon Threads közösségi oldalán javasolta az augusztus 26-ai dátumot, hogy ezen a napon küzdjön meg ő és Elon Musk, aki korábban kihívta őt egy bunyóra. A Meta vezérigazgatója már jó ideje készül az összecsapásra, de erre még várnia kell. Elon Musk közösségi oldalán arról számolt be, hogy valamilyen műtétre lehet szüksége.

Még várja az MRI-vizsgálat eredményét, melyet a nyakáról és a hátáról készítettek. A hír hallatára még a Tesla részvényei is két százalékot estek, ugyanis egy műtét hatással lehet a milliárdos üzletember többi vállalatára is. A régóta meghirdetett ketrecharc egyre inkább egy jótékonysági bunyónak ígérkezik, hiszen Musk azt ígérte, hogy az X-en élőben fogják közvetíteni az eseményt, a bevételt pedig jótékony célra fogják költeni.

3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Első az egészség.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ohh, azért csak nincs komoly baja.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Duma duma duma. Ahelyett hogy rommá vernék egymást.

válasz erre