Elon Musk belengette a Gmail riválisát, az Xmail-t

2024. február 25.
22.8941
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta Elon Musk megvásárolta a Twittert és átnevezte X-re, tudni lehet, hogy egy mindenre kiterjedő alkalmazássá akarja az egész platformot átalakítani, ehhez különféle funkciókat és szolgáltatásokat kíván bevezetni, többek között pénzügyi valamint email szolgáltatásokat.

A milliárdos üzletember az X-en elhintette, hogy hamarosan érkezik a Gmail riválisának szánt Xmail, egy új e-mail szolgáltatás. Nem közölt további részleteket a szolgáltatás funkcióiról, bevezetési dátumáról vagy áráról, de utalt arra, hogy integrálni fogják az X alkalmazással. Az időzítés pedig tökéletesre sikeredett, ugyanis a napokban elkezdett az a hír terjedni, hogy megszűnik a Gmail.

Természetesen erről szó sincs, a Googlenek esze ágában sincs megszűntetnie a világ egyik legismertebb e-mail szolgáltatását. Ennek ellenére a kamuhír vírusként kezdett el terjedni a különféle közösségi média platformokon. A Google cáfolta a kamuhírt, ennek ellenére sokan szkeptikusak lettek és elkezdtek érdeklődni az Xmail iránt, mire Elon Musk be is dobta a csalit. Hamarosan tehát debütál az Xmail, amit további termékek és szolgáltatások fognak követni, mint az XPay, egy digitális fizetési rendszer és az XTube, egy videómegosztó platform.

4 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ehh, amihez Musk hozzányúl mostanában, az nem sül el túl jól...

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hajrá. Bár amilyen pénzéhes Musk az X kapcsán, kétlem hogy jó alternatíva lenne.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem használok ingyenes levelezést, de a Gmailt azért nehéz lesz legyőzni szerintem.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mondjuk ráfér egy kihívó...

válasz erre