Ellenőrizd, hogy a te Windows Phone-od hibás-e!

2015. július 11.
4.7951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A Microsoft kiadott egy alkalmazást, amely segítségével megállapíthatjuk, hogy Windows Phone-os készülékünkön jelentkezhet-e egy újraindítást okozó hiba.

A Microsoft kiadta a Stop Restart App nevű alkalmazást, melynek célja a telefon rendszerének azon hibáját megkeresni, amely időközönként kritikus újraindulást okozhat.

Az alkalmazást bárki letöltheti Windows Phone rendszerű okostelefonjára. Indítás után egy képernyőt kapunk egy kevés szöveggel és két gombbal - az alkalmazás figyelmeztet, hogy ajánlott a telefon feltöltése és egy jó adatkapcsolat (lehetőleg Wi-Fi) használata (amire csak abban az esetben van szükség, ha a telefont frissíteni kell).

[gallery columns="2" link="file" ids="18845,18844"]

 

Aki a közelmúltban nem kapott egy miniatűr (de kritikus) frissítést (és Windows Phone 8.1-et egy használ), az először is ellenőrizze, hogy van-e elérhető frissítés és ha nincs, akkor töltse le az alkalmazást és ellenőrizze, hogy a készüléken lévő Windows Phone-verzió nem-e hibás. Amennyiben az alkalmazás egy, a hibával rendelkező Windows Phone-verziót észlel, úgy azonnal megpróbálja megoldani a problémát (amennyiben a készülék egy Wi-Fi-hálózatra van csatlakoztatva). Az alkalmazás letöltését azoknak is ajánljuk, akik a közelmúltban frissítettek - így meggyőződhetnek róla, hogy biztosan ki lett javítva a készülékük operációs rendszere. A hiba ellenőrzése nagyon kevés időt vesz igénybe, egy Lumia 920-on (frissítve volt), a gomb megnyomásának pillanatában jelezte is, hogy a rendszerben nem található meg a hiba.
Az alkalmazás letölthető innen, vagy az alábbi QR-kód beolvasásával:

nincs még hozzászólás