Elkezdődött Luc Besson Dracula filmjének a gyártása

2024. március 31.
8.7981
csirkee profilja, adatai
csirkee
Drakula grófról szóló történeteket egyelőre nem unta meg Hollywood, ugyanis idén februárban írtunk arról, hogy a francia rendező, Luc Besson is feldolgozza Vlad Tepes történetét, melynek gyártása a hírek szerint már el is kezdődött Finnországban.

Bram Stoker örökzöld regényének megjelenése óta a filmesek örök kedvence Drakula története, melyet most Luc Besson is adaptálni fog Dracula - A Love Tale címmel, a főszerepben pedig Caleb Landry Jonest és Christoph Waltzot láthatjuk majd. A Collider információi szerint nemrégiben el is kezdődött a film gyártása Finnországban, ahol négy hónapon keresztül dolgoznak majd.

Az új Drakula-film a klasszikus történetet dolgozza fel, amely a 15. századi Vlagyimir herceget követi nyomon, aki szeretett felesége halála után megátkozta Istent, és vámpírrá változott. Később, a 19. századi Londonban felfedezi felesége mását és az üldözésével kárhoztatja magát. Ez az alkotás egy szerelmi történet lesz, némi drámával és horrorral megfűszerezve. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor fog megjelenni a film.
írtunk arról, hogy a francia rendező, Luc Besson is feldolgozza Vlad Tepes történetét, melynek gyártása a hírek szerint már el is kezdődött Finnországban.'>
4 hozzászólás

Porthos

1 hete és 4 napja

Biztos nagyon egyedi lesz!

válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 4 napja

Hajrá! Kíváncsi leszek, milyen stalusba teszi.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Ez nálam nagyon várós!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 4 napja

Várjuk nagy szeretettel! mosolygó smiley Nekem a témában a Netflixes minisorozat jött be leginkább mostanában.

válasz erre