Elkezdődött a Tulsa királya második évadának a forgatása, Sylvester Stallone visszatér

2024. április 02.
10.2391
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly előtt debütált a Paramount+ streaming platformon - nálunk a SkyShowtime-on - a Tulsa királya című drámasorozat, melyben Sylvester Stallone egy idősödő, de kőkemény maffiózót alakít, aki a börtönből szabadulva egyből az oklahomai Tulsába küldenek, ahol egy szép kis birodalmat épít fel.

A legfrissebb hírek szerint végre elkezdődött a Tulsa királya sorozat második évadának a forgatási munkálatai, melyben Sylvester Stallone visszatér Dwight Manfredi szerepébe. Az első évad óriási siker volt, hiszen Stallone nagyon jól alakította a nyugdíjas maffiózót, akivel nem lehet ujjat húzni. A forgatás Oklahoma és Atlanta között zajlik, a rendezői széket pedig Craig Zisk foglalja el, aki a Halo sorozaton is dolgozott.

A második évad cselekményéről egyelőre semmit sem lehet tudni, de valószínűleg ott fog folytatódni, ahol az első évad véget ért és Manfredi ismét a rácsok mögött találja magát. Érdekesség, hogy visszatér a projekthez Terence Winter is, aki a Maffiózók című kultsorozat producere volt. Korábban kilépett a projektből nézeteltérések miatt, de úgy tűnik ezt sikerült rendezni.
4 hozzászólás

betyár

2 hete és 1 napja

Nagyon király, tetszett az első évad.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hete és 2 napja

Iszonyat jó sorozat, várom!

válasz erre

Fikarc

2 hete és 2 napja

Én még nem néztem bele, de whislisten van!

válasz erre

TEchie

2 hete és 2 napja

Ez egy nagyon jó sorozat!

válasz erre