Elkezdődött a Shazam forgatása

2018. február 17.
2.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A héten megkezdődött a DC Univerzum egy újabb karakterének, Shazam-nak - alias Marvel Kapitány - spinoff filmjének forgatása, melynek főszerepét a többek között a Thor filmekből ismert Zachary Levi fogja játszani.

A filmet Torontóban forgatják, a rendezői széket pedig az a David F. Sandberg foglalja el, aki többek között az Amikor kialszik a fény-t és az Annabelle - Teremtés című horrort is elkészítette. David nem bíz semmit a véletlenre, éppen ezért dolgozik ugyan azzal a csapattal, mint akikkel az Annabelle-t készítette.

A Csoda Kapitány nem mindennapi csodákat fog végrehajtani különálló filmjében, mely valamikor 2019 tavaszán fog a mozikba kerülni. A szuperhős karakterét Zachary Levi játszhatja majd el, míg fiatal változatát Asher Angel kapta, a főgonoszt pedig Mark Strong alakítja. A sztori szigorúan a DC Univerzum része lesz majd, de főszereplőjéhez illően kicsit könnyedebb és lazább lesz a mozifilm.
5 hozzászólás

Harder

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

A DC filmek nekem sokkal jobban bejönnek mint a Marvel filmek, ezért ezt is várom. Az utóbbi időben mondjuk elkezdtek Marvelesedni, ami nagyon nem jó, remélem ezzel megmaradnak a hagyományos vonalon inkább.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nekem már mindegyik szuperhős ugyanolyan, és már a sztorikat sem tudom követni sajnos.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 12 napja

Reméljük ezt nem tolják el annyira mint a többi DC filmet.

válasz erre

technomancer

6 éve, 8 hónapja és 12 napja

Várós mozi!

válasz erre

Levi87

6 éve, 8 hónapja és 12 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre