Elkészült a Batgirl, de sosem fogjuk látni

2022. augusztus 03.
27.5321
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egészen megdöbbentő döntést hozott a Warner Bros stúdió, ugyanis miután 90 millió dollárból leforgatták és elkészítették a Batgirl című mozifilmet, egyetlen néző sem fogja látni, ugyanis az alkotás sem mozikba, sem streamingre nem fog felkerülni.

Talán még sosem fordult elő olyan a filmes világban, hogy egy teljesen kész filmet dobjanak a kukába, általában félkész vagy készítés alatt álló projekteket szoktak félre dobni. Az első hírek szerint a Warner azért kukázta a projektet, mert a DC film a próbavetítéseket csúnyán elbukott, de van olyan magazin aki úgy értesült, hogy spórolásból nem vetítik le sehol a filmet.

Ez elég érdekes indok lenne, hiszen 90 milliót már elköltöttek rá, még ha csak a streaming platformra dobják fel, akkor sem ment volna kárba. A stúdió közben hivatalos közleményben azt írta, hogy stratégiai okok miatt nem kerül forgalomba a Batgirl, a főszereplőt, Leslie Gracet pedig nagyszerű színésznőnek tartják és nem okolják a történtek miatt. A filmben egyébként olyan színészek is szerepet kaptak, mint például Michael Keaton, J.K. Simmons és Brendan Fraser.
4 hozzászólás

DarkZer0

11 hónapja, 2 napja

Azért szerintem ms is kíváncsi lett volna rá rajtam kivül.. agyam eldobom..

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 2 napja

Hát ez érdekes döntés!

válasz erre

betyár

11 hónapja, 2 napja

Az igen, elég nagy gond lehetett azzal a filmmel.

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 2 napja

Hogy mivan???? Ilyet még életemben nem hallottam.

válasz erre