Elkészülhet a Happy, a flúgos golfos folytatása

2022. október 03.
33.1521
csirkee profilja, adatai
csirkee
Adam Sandler a közelmúltban arról mesélt, hogy a jövőben elkészülhet az 1996-ban bemutatott Happy, a flúgos golfos című film folytatása, melyben a színész Happy Gilmore karakterét alakította, aki hoki helyett a golfozást választotta.

A színész nemrégiben adott interjút a Variety magazinnak, melyben szóba került a '90-es évek vígjáték filmjei közül néhány és Adam elárulta, hogy szívesen folytatná a flúgos golfos történetét, már az új cselekményen is gondolkodott és vannak rá ötletei. Természetesen még semmi konkrétumot nem árult el, így még csak gondolati szinten lehet a folytatásról beszélni.

Az elmúlt időszakban Adam Sandler inkább drámai oldalát villogtatta meg a nagyközönség előtt, miután szerepelt a Csiszolatlan gyémánt és a Mindent egy lapra című Netflixes filmekben. Rengeteg pozitív kritikát is kapott, sokan Oscar-esélyesnek is kikiáltották. A legtöbben azért szeretjük bolondos oldalát a színésznek, amit hamarosan ismét láthatunk, ugyanis 2023-ban érkezik a Gyagyás gyilkosság második része Jennifer Anistonnal a főszerepben.
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 17 napja

Minden Adam Sandler filmet nagyon csípek, úgyhpgy jöhet!

válasz erre

Levi87

1 éve, 18 napja

Én nagyon bírtam, nézném.

válasz erre

TEchie

1 éve, 18 napja

Jöhet! nagyon szerettem.

válasz erre

techiii

1 éve, 18 napja

Poénosabb énjét jobban kedvelem. Jöhet.

válasz erre

betyár

1 éve, 18 napja

Ezt a filmjét pont nem szeretem.

válasz erre