Elkészül a régóta várt Transformers és a G.I. Joe crossover film

2024. április 12.
25.1021
csirkee profilja, adatai
csirkee
Javában tart Las Vegasban az idei CinemaCon, ahol már eddigi is több érdekes bejelentést tettek a filmstúdiók és a java még csak most jön, ugyanis a Paramount még az éjszaka folyamán elárulta, hogy végre a filmvásznon is össze fogják ereszteni a Transformereket a G I Joe katonákkal.

A képregényekben a rajongók már láthatták, hogyan lehet ezt a két nagy franchiset összehozni és most végre a filmvásznon is meg fog valósulni, aminek azért már voltak jelei, főleg ha valaki látta a legutóbbi Transformers: A fenevadak kora című filmet. A "vérfrissítésre" pedig mindkét franchisenak szüksége van, hiszen a tavaly bemutatott Transformers az eddigi legkevesebb bevételt érte el.

Az új Transformers és a G.I. Joe crossover még nagyon kezdeti szakaszban van, sem rendezője, sem forgatókönyve nincs a projektnek, az viszont biztos, hogy Steven Spielberg lesz az egyik producere a filmnek. Megjelenési dátumról sem esett szó a tegnapi esemény során, így a rajongóknak még várniuk kell arra, hogy a két népszerű franchise bemutatásra kerüljön.
3 hozzászólás

XTomiX0029

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

várható volt

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Én biztos nem vártam. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem tudtam mi hiányzik! röhögő smiley

válasz erre