Elképesztő összegért, több mint 22 millió forintért kelt el egy bontatlan iPhone

2023. február 22.
38.7731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Kicsivel több mint egy hete számoltunk be egy aukcióról, melynek tárgya nem volt más, mint egy eredeti, bontatlan iPhone 1-es modell, mely még 2007-ben jelent meg és a tulajdonosa 50 ezer dollárt szeretett volna érte kapni, és nagyon örülhet, ugyanis ennél sokkal többet kapott a telefonért.

A jelek szerint érdemes körülnézni otthon, nem lapul-e valamelyik szekrényben egy bontatlan telefon, ugyanis egy nemrégiben lezárulta aukción 63,356.40 dollárért, azaz több mint 22 millió forintért kelt el egy bontatlan iPhone 1-es modell, mely az Apple első okostelefonja volt. A készülék 2007-ben mindössze 599 dollárba került.

Mint arról korábban már írtunk, a készülék eredeti tulajdonosa néhány éve már el akarta adni az iPhone-t, de akkoriban csak 5.000 dollárt ígértek érte, ezért inkább nem adta el. Most azonban rekord összeget sikerült kapnia érte. Az aukció során 27 ajánlatt érkezett a tárgyra és aki a legtöbbet ajánlotta, az vihette is haza.
6 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Gondolom el fog még kelni párszor, aztán egyszer majd valaki kibontja és meglepődik hogy benne van egy szimpla dummy. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Simán licitáltam vona rá ha lenne ennyi keretem ilyesmire. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Még nem is sok ha befektetésnek veszi az ember..

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Lehet hogy egy tégla van benne. röhögő smiley De ha nem is az, akkor már egy téglává vált hardver, aksi ennyi ideig nem hiszem hogy kibírja, már szét lehet folyva a sav...

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Befektetésnek nem rossz.

válasz erre

TEchie

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Elég komoly relikvia bakker!

válasz erre