Elindult a Windows 10 2020-as nagy őszi frissítése

2020. október 22.
23.8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A beszámolók szerint a Microsoft útnak indította a Windows 10 idei utolsó nagy őszi frissítéscsomagját, ami apránként ugyan, de a világ minden tájára és minden eszközére megjelenik majd, tehát nem kell rögtön kétségbe esni, ha hozzánk még nem jutott el.

A nagy frissítés részeként ismét rengeteg változás várható, és bár többségük megmarad a háttérben, azonban lesznek azonnal szembeötlő módosítások is, mint amilyen például az új Start menü behozatala, ami öt év alatt gyakorlatilag nem változott, most azonban teljesen új külsőt kaphat.

Ezen felül a nagyobb változások közé sorolandó az Alt-Tab billentyű kombináció frissülése, melyet integráltak az Edge böngészőhöz, így már abban is tudunk váltani vele a lapok között, ha pedig már Edge, megérkezik annak a Chromium alapú változata, de egyszerűsödnek bizonyos beállítások, így a Gépházban például könnyebben tudjuk állítani majd a monitor képfrissítési rátáját is többek között.
5 hozzászólás

Huginn

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

petrovicsz írta:
Na ki mer frissíteni?
Jelen. Bár nem bátorság kérdése, hanem szeretem felderíteni előre az esetleges problémákat, hogy amikor egy user fut bele, akkor már a kezemben legyen a megoldás. A munkahelyi gépemre már délelőtt feltoltam, gond nélkül frissült. Külön öröm számomra, hogy az ezzel a frissítéssel is ellátott iso már a mai naptól letölthető, nem kellett rá várni hónapokat. Azt nagyon nem szeretem, amikor frissen feltelepítek egy gépet és azzal kezdi, hogy egy órán át frissül, mert van egyetlen egy frissítés...

válasz erre

Levi87

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Na most vajon melyik hardvert öli majd meg?

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Na ki mer frissíteni?

válasz erre

inkognito

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Aztán pár nap múlva jönnek majd a hírek nehogy frissítsünk mert tönkre megy majd ez meg az.

válasz erre

TEchie

2 éve, 1 hónapja és 3 napja

Én nem merném még feltenni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink