Elindult a WhatsApp Cloud API a vállalkozások számára

2022. május 20.
43.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Mostantól kezdve élesben is működésbe lépett a WhatsApp Cloud API, aminek a használata nem függ időtől és tértől, bármilyen méretű vállalkozás számára elérhető az egész világon - lehetővé teszi a vállalkozásoknak, illetve a fejlesztőknek a WhatsAppal együttműködve a közvetettebb kapcsolattartást.

Mark Zuckerberg és csapata felmérte azt az üzleti potenciált, miszerint még mindig rengeteg ember használja a WhatsApp-ot kapcsolattartásra, így a cég közleménye szerint a WhatsApp Cloud API-val egy teljesen új világ nyílik a cégek és az ügyfelek közötti kommunikációra. A Meta vezérigazgatója nagy jövőt jósol a felhőalapú platform globális, nyilvános elérhetőségén alapuló fejlesztésnek, ami egyfelől a korábbi Business API program alapján készült.

Az új API segíteni fogja a globális, de a kis- és középvállalkozásokat is abban, hogy több emberrel tudjanak kapcsolatot teremteni. A Meta kommunikációja szerint a partnerek a felhő API segítségével kiküszöbölhetik az eddigi igencsak költséges szerverdíjakat is és az ügyfelek számára gyors hozzáférést biztosíthatnak az új funkciókhoz, amint azok megjelennek. Emellett a felhasználók kedvezményesen tudnak csatlakozni a WhatsApp Business App szolgáltatáshoz is.

3 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 26 napja

Aoknak ez tök jó, akik nem tudnak egy normális chat ablakot csinálni.

válasz erre

Porthos

2 éve, 26 napja

Gondolom milyen nagy siker lesz ez is! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

2 éve, 27 napja

Az amatőröknek akik nem tudnak fejleszteni, biztos jó lesz.

válasz erre